Nytt medlemskap i Personskadeförbundet RTP

Personskadeförbundet RTP

Välkommen, vad roligt att du vill bli en del av oss! 

 

Som medlem stöder du vårt arbete för ett bättre samhälle där alla får tillgång till livets alla möjligheter. Du bidrar också till vårt skadeförebyggande arbete som räddar liv och förhindrar olyckor. Du har även möjlighet att engagera dig lokalt och att träffa andra i liknande situation. Du har också tillgång till alla våra medlemsförmåner. Alla är välkomna – vare sig man har en egen skada eller inte!

Medlemskap hos Personskadeförbundet RTP kostar 300 kr för enskilt medlemskap och 360 kr för ett familjemedlemskap för hela familjen 

När du registrerat dina uppgifter:

 

Du kommer få ett medlemskap i närmaste lokalförening utifrån det postnummer du anger. Vid frågor eller önskemål om att tillhöra någon annan förening än den som är kopplad till ditt postnummer, meddela oss så snart du har betalat ditt medlemskap så ändrar vi det manuellt.

 

Genom att klicka på OK efter registreringen av dina uppgifter erbjuds du att betala ditt medlemskap direkt. Du kan betala medlemsavgiften genom kortbetalning eller Swish.

 

Faktura:

Du som vill betala med faktura, går det bra genom att registrera dina uppgifter här.

 

När medlemskapet är betalt får du tillgång till din egen medlemssida genom att logga in med det e-postadress du angett vid registrering av medlemskapet. Om du har problem med att logga in/ fel vid lösenord får du gärna kontakta oss på kansliet via telefon 08-629 27 80 eller mejla till medlem@rtp.se

 

Vid frågor är du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Telefon: 08-629 27 80

E-post: medlem@rtp.se

1. Jag har egen skada/funktionsnedsättning:
2. Min skada/funktionsnedsättning är en följd av:
3. Jag tillhör följande grupp:
 bestämmelser och villkor
Ok